Spice Girlsin paluu ei jäänytkään tähän – Victoria jättää yhtyeen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin 90-luvulla lukeutunut Spice Girls -tyttöbändi teki viime sunnuntaina näyttävän paluun Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa vähintään satojenmiljoonien televisiokatsojien edessä.

Kuten mediassa on jo aiemmin spekuloitu, Spice Girsin jäsenet ovat alkaneet suunnitella jo lisää comeback-keikkoja, sillä tytöt nauttivat kovasti olympialaisissa esiintymisestä. Mel B johtaa kampanjaa kiertueen toteuttamiseksi, ja Geri Halliwell, Mel C sekä Emma Bunton ovat myös innostuneita esiintymislavoille palaamisesta.

Vielä on kuitenkin epävarmaa, onko muotisuunnittelijan töitä tekevä ja perheestään huolehtiva Victoria Beckham mukana. Muut Spaissarit ovat kuitenkin valmiita palaamaan lavoille ilman häntäkin, kuten he olisivat tehneet, mikäli Victoria olisi kieltäytynyt esiintymästä viime sunnuntaisesta olympialaisten päätösseremoniassa.

Spaissarit pettyivät taannoin syvästi, kun heille ei tullut kutsua esiintymään kuningatar Elizabethin 60-vuotisen valtakauden kunniaksi järjestettyyn timanttijuhlaan. Nyt pettymys lienee jo takana, sillä olympialaiset olivat moninkertaisesti merkittävämpi keikka ainakin katsojamäärällä mitattuna.

Brittiläinen elokuvaohjaaja Danny Boyle oli yrittänyt saada Spice Girlsiä esiintymään Olympialaisten päätösseremoniassa yli puolentoista vuoden ajan. Hänen mukaansa Lontoon olympialaiset olisi olleet mitään ilman Spice Girlsejä, sillä tyttöbändi on tärkeä osa englantilaista kulttuuria.