Baseball-ottelu päättyi traagisesti – katsoja työkyvyttömäksi

Ohhoh! · Neea Jokinen

Baseball-otteluissa yleisö voi saada napattua pelipallon itselleen, jos joku pelaajista tekee virhelyönnin. Hurjaa tuntinopeutta kiitävä pelipallo voi kuitenkin aiheuttaa jopa vakavia aivotärähdyksiä, jos katsojat eivät ole valppaana.

Nyt erään perheenisän penkkiurheilu-ilta päättyi traagisesti Yhdysvaltojen Ohiossa. Koko ikänsä baseballia seurannut Keith Rawlins oli katsomassa 15-vuotiaan tyttärensä kanssa Cleveland Indiansin ja Baltimore Oriolesin välistä ottelua Ohiossa.

Mies oli siirtänyt hetkeksi katseensa pois pelistä, koska urheiluareenan henkilökunta pyysi heidän paikkarivistöään siirtymään. Yhtäkkiä 46-vuotias mies tunsi kasvoissaan kovan kivun, jolloin hän tajusi, että pallo oli osunut häneen. Keith Rawlinsin mukaan osuma tuntui siltä kuin hänen kasvonsa olisivat räjähtäneet.

– Voin vannoa, että se oli ensimmäinen kerta 15 vuoteen, kun irrotin katseeni pelipallosta, Keith Rawlins kertoi ABC13-sivustolle.

Osuman takia mies on menettänyt vasemmasta silmästään näön, eikä hän pysty enää tekemään töitä. Rawlinsilla ei ole varaa maksaa 54.000 dollarin sairaalakulujaan, joten hän on pyytänyt apua 410 miljoonan dollarin arvoiselta Cleveland Indians -joukkueelta. Joukkueen tiedetään kieltäytyneen sairaalakulujen maksamisesta, mutta tarjonneen miehelle arvokasta fanipakettia joukkueen otteluihin.