Kelly Osbourne kompuroi Talent-kuvauksissa – kompastui kuin idiootti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Tähtiperheen tyttärelle sattui hiljattain nolo kömmähdys, kun tämä oli tapaamassa America’s Got Talent -ohjelman tuomarina toimivaa äitiään Sharon Osbournea sarjan kuvauspaikalla. Kelly oli nousemassa lavalle sarjan kulisseissa, kun hän kaatui ja loukkasi vasemman jalkansa. Muistoksi tapahtumasta hän sai Instagram-sovelluksella otetun kuvan itsestään seisomassa keppien tukemana, äitinsä ja kahden häntä auttaneen poliisin seurassa.

– Kompastuin lavalla kuin idiootti, kun olin tapaamassa äitiäni America’s Got Talentin kuvauksissa. Minulla oli todella huono tuuri sillä se tapahtui koko yleisön edessä, nolostunut Kelly kirjoitti Twitterissä.

Kuva: Twitter

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.