Kendall Jenner vaaraksi liikenteelle: ”Luulin, että hän on kännissä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

Nyt nuori realitytähti on joutunut negatiiviseen valoon ajotaitojensa vuoksi. Los Angelesissa asuva Kendall Jenner on nimittäin aiheuttanut huolta autoilijoiden keskuudessa, koska hän tekstaa ajaessaan. Erään silminnäkijän mukaan mallineitokaisen Range Rover -merkkinen luksusauto ei ollut pysyä tiellä, koska Kendall räpläsi kännykkäänsä ratin takana.

– Auto poukkoili edestakaisin. Luulin, että hän on kännissä! Kendall tekstaili ajaessaan, lähde kertoi America’s Star -lehdelle.

Realitytähden vanhemmat ostivat tyttärelleen kyseisen ökyauton 90.000 dollarilla, eli noin 76.000 eurolla. Silminnäkijän mukaan Kendall Jenner ei välittänyt, vaikka ohikulkijat napsivat hänestä valokuvia. Neitokainen oli jatkanut tekstaamista ja tuijottanut salakuvaajia nyrpeä ilme kasvoillaan.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.