Festivaali muuttui kaaokseksi Espoossa – rahoja vaaditaan takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoossa käynnistyi eilen ensimmäistä kertaa järjestettävä Weekend Festival. Tapahtuman musiikillinen anti jäi kuitenkin katastrofaalisten järjestelyjen varjoon, sillä paikalle saapuneiden kuljetuksista tuli täydellinen liikennekaaos.

Espoossa järjestettävä Weekend Festival on kaksipäiväinen festivaali, joka järjestetään tänä viikonloppuna Luukin Kartanon ulkoilualueella. Tapahtumassa merkittäväksi ongelmaksi muodostui perjantaina se, että tuhannet kävijät eivät koskaan päässeet festareille saakka. Liikenneruuhkat tuottivat tuskaa tapahtuman kävijöiden lisäksi myös siihen mitenkään liittymättömien elämään.

– Kuinka joku ajattelee laittavansa 20000 ihmistä kolmen hehtaarin alueelle yhden tien varrella klo 18 perjantaina. Rahat saatava takaisin, eräs Facebook-kommentoija totesi.

– Järkyttävän huonosti järjestetty. Suosittelen kaikkia liikenneruuhkaan juuttuneita nostamaan kanteen järjestäjiä vastaan, yleinen tiehän se oli mikä tässä tukittiin, toinen suositteli

Samoilla linjoilla tapahtuman järjestelyjen suhteen olivat myös viranomaiset.

– Jälkikäteen mietitään, tuleeko samanlaisena uudestaan ja minkälaisia muutoksia pitää tehdä. Nyt on nähty, että tämä liikennepuoli ei toimi alkuunkaan, liikkuvan poliisin ylikonstaapeli Asko Meriläinen totesi MTV3-viihdeuutisille.

Festarilla nähdään useita kansainvälisiä huippuartisteja, sekä parhaita suomalaisnimiä eri musiikkigenreistä.