Justin Bieberin elämä yhtä hullunmyllyä: ”Ihmiset piileskelevät roskiksessani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on tottunut elämään julkisuuden parrasvaloissa. Kanadalainen poplaulaja onkin joutunut jo useamman kerran ikäviin välikohtauksiin innokkaiden paparazzien ja myös fanien kanssa.

Nyt Justin Bieber kertoi lehtihaastattelussa, miten julkisuus on muuttanut hänen elämänsä. Teinitähden mukaan hän ei halua käyttäytyä kuin tunnettu julkkis, sillä Bieberin mielestä kuuluisuus voi repiä ihmiset riekaleiksi. Poplaulaja pitääkin jalkansa maassa muun muuassa pitämällä yhteyttä lapsuudenystäviinsä.

Justin Bieber kohtaa päivittäin innokkaita ihailijoitaan, jotka haluavat nähdä vilauksen idolistaan. Teinitähti ei halua kertoa julkisuudessa yksityisasioitaan, kuten esimerkiksi kotinsa sijaintia. Teini-idolin mukaan maailmassa on paljon pahoja ihmisiä, jotka pääsevät hänen tietoihinsa käsiksi hetkessä.

– Kaikki ihmiset eivät ole hyviä. Ihmiset piileskelevät yöaikaan roskiksissani saadakseen minusta kuvia. Hulluja asioita tapahtuu, Justin Bieber kertoi Vibe-lehdelle.

Justin Bieber julkaisi äskettäin odotetun As Long As You Love Me -singlensä musiikkivideon. Videota on katsottu kahden viikon aikana jo lähes 25 miljoonaa kertaa. Musiikkivideolla nähdään Kill Bill -elokuvista tuttu Michael Madsen, joka ”hakkaa” Bieberin verille. Kohtaus on herättänyt paljon vaihtelevia mielipiteitä katsojien keskuudessa.