Petri Nygård teki näyttävän käytännön pilan Klamydialle – kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisilla festarilavoilla nähdään harvemmin mitään kovinkaan näyttäviä käytännön piloja, vaikka niitä olisi hienoa nähdä enemmänkin. Petri Nygård on tiimeineen kuitenkin kantanut kortensa kekoon tehdesssään näyttävän käytännön pilan Klamydia-yhtyeelle.

Petri Nygård kertoi Staran haastattelussa tapauksesta, joka sattui Simerockissa.

– Vesku kävi Päästän höyryy -biisin aikana hyppimässä vähän siinä ja Kerran kesässä -biisissä Klamydian koko bändi tuli ja niillä oli niiden taustakangas mukana. Ne levittivät koko kankaan siihen lavalle, Petri Nygård kertoi.

– Se oli vähän symbolinen juttu, kun koko jäynäsota alkoi siitä, kun me teipattiin Klamydian taustakankaaseen järjettömän iso kirkkovene, joka nousi sitten niiden keikan aikana lavan takaseinälle. Siinä äijät katteli kesken keikan, että mitäs v**tua täällä on tollainen kauhea v**un kirkkovene tossa meidän taustakankaassa.

Jäynäsota ei kuitenkaan päättynyt vielä tähän, sillä Klamydia jatkoi puuhasteluaan.

– Kun me mentiin bussiin, niin siellä oli kolme neljä kertaa 40 kilon kuivuneita betonisäkkejä levitelty ympäri meidän bussia. Ja sellainen auton konepelti oli siellä sisällä. Niitä sitten nosteltiin hyvillä selillä. Semmoista pientä. Se oli hauskaa. Nyt kun nää festarit loppuu, niin mä en tiedä koska me ehditään kostaa. Kosto on kuitenkin tulossa.