Kim Kardashian nettikuvassa: ”Hiekkainen rantapäivä…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Kim ei voi rentoutua täysin edes lomallaan, sillä hän julkaisee lähes päivittäin omia kuviaan verkossa.

Kimin täytyy Twitter-bloginsa avulla pitää huoli siitä, etteivät hänen seksikkäät muotonsa pääsisi missään tapauksessa unohtumaan ihmisten mielistä. Nyt Kardashian onkin jälleen jakanut perinteisempien lomakuvien ohella Twitter-seuraajiensa iloksi mustavalkoisen kuvan itsestään poseeraamassa vaaleassa uimapuvussa hiekkarannalla.

Kuva: Twitter

Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. He ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta ystävyys muuttui rakkaudeksi Kardashianin avioeron jälkeen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.