Supertähti ei lue juttuja itsestään: ”Siitä tulee pakkomielle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien kantritähtien joukkoon lukeutuva Taylor Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat laulattaren elämästä hyvin avoimesti. Menestyneen musiikkiuran luonut neitokainen on muun muuassa tehnyt ”erobiisejä” entisisille poikaystävilleen.

Nyt 22-vuotias kantritähti kertoi, ettei hän lue ikinä itsestään kertovia uutisia. Taylor Swiftin mukaan hän ei halua nähdä virheellisiä uutisia, jotka kertovat laulajan elämästä. Kaunottaren mukaan itsestään lukeminen voi johtaa pakkomielteiseen ajattelutapaan.

– Jos luet liikaa virheellisiä uutisia itsestäsi, niin muutut pakkomielteiseksi siitä, mitä ihmiset ajattelevat sinusta. Olen onnellisempi, jos en lue niitä, Taylor Swift kertoi faneilleen YouTube-videolla.

Taylor Swift on ollut viime viikkoina otsikoissa rakkauselämänsä ja uuden musiikkinsa merkeissä. Nuori tähti seurustelee nykyisin presidenttiperheen pojan, 18-vuotiaan Conor Kennedyn, kanssa. Pariskunta kuvattiin viikonloppuna yhdessä käsi kädessä rannalla.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.