Call Me Maybe -tähden salasuhde paljastui – poikaystävä on poptähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Call Me Maybe -hittikappaleen esittäjä paljasti äskettäin seurustelevansa, mutta ei suostunut kertomaan valittunsa nimeä.

Nyt 26-vuotiaan popkaunottaren salatun poikaystävän henkilöllisyys on paljastunut. Carly Rae Jepsen seurustelee nimittäin läpimurtoaan yrittävän muusikon, Matthew Koman, kanssa. Matthew Koma on artistina Cherrytree Records -levy-yhtiössä, jonka muita kiinnityksiä ovat muun muuassa LMFAO ja Far East Movement.

Huhujen mukaan pariskunta on seurustellut jo yli vuoden ajan. Carly Rae Jepsen onkin koko tuon ajan pitänyt suhteensa poissa julkisuudesta. Heidät bongattiin viikonloppuna yhdessä New Yorkissa, jossa pariskunta biletti GetGlue HD Launch -juhlissa.

– Matthew esitteli Carlyn hänen tyttöystävänään. Hän näytti todella onnelliselta ja iloiselta Carlyn rinnalla, lähde kertoi People-sivustolle.

Carly Rae Jepsen on kohdannut jo kuuluisuuden haittapuolia, sillä hän joutui äskettäin alastonkuva- ja seksivideokohun keskiöön. Neitokainen kiisti esiintyvänsä pornovideolla, jonka naistähti muistutti huomattavasti tummahiuksista laulajatarta. Videon täysin valheelliseksi lytännyt Carly Rae on kuitenkin kuvannut joskus itseään alastomana, sillä hän ilmoitti hiljattain poliisille varastetuista nakukuvista. Otokset hakkeroitiin tähden tietokoneelta.