Claudia Romani näyttävissä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani on viime viikkoina keikistellyt paparazzien edessä useita kertoja ja poseerasi taannoisten jalkapallon EM-kisojen aikaan päivittäin liputtamassa Italian joukkueen puolesta. Nyt Claudia nähdään häikäisevissä bikineissä niin ikään rannalla.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.