Mitä Mel B:n kasvoille on tapahtunut? Kasvot ruhjeilla nettikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, tunnetaan Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja äskettäin hän vihjasi suunnittelevansa muuttoa Pariisiin perheensä kanssa.

Mel B nähtiin lauantaina iso laastari naamallaan Prahan lentokentällä. Tähti jakoi myös Twitterissä kuvan alaleuassaan olevasta ruhjeesta. Samalla hän tarjosi selityksen sille mistä ruhje oli ilmestynyt.

Kuva: Twitter

– 17 sentin korkokengillä juokseminen ei ole hyvä idea, tähti kirjoitti.

Seuraavana päivänä Mel B bongattiinkin jälleen lentokentällä virheestään oppineena hieman matalammissa koroissa.

Spice Girls -yhtyeen paluukiertuetta suunnitteleva Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.