Nicole Richie julkaisi verkossa söpön lapsuuskuvansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli alunperin tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa Leidit landella -ohjelmaa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät, eikä Richie kutsunut Hiltonia edes häihinsä.

Nyt kahden lapsen äiti on julkaissut Twitter-blogissaan lapsuudenkuviaan. Nykyisin blondina viihtyvä kaunotar nähdään eräässä suloisessa kuvassa tummahiuksisena sininen prinsessamekko päällään. Toisessa kuvassa hän poseeraa adoptioäitinsä Brendan vierellä.

Kuva: Twitter

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.