Laulajatar järkyttyi synnytyksessä – lapsen sukupuoli sai itkemään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Menestynyt muusikko paljasti äskettäin kieltäytyneensä American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään.

Nyt 32-vuotias poptähti paljasti purskahtaneensa itkuun synnytyksensä aikana, kun hän huomasi lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Pink nimittäin pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä. Kapinallisesti nuoruutensa elänyt Pink ei muun muuassa halua esikoisensa ottavan tatuointeja.

– Itkin, koska pelästyin, että Willow’sta tulee samanlainen kuin minusta. Kuuntelee musiikkia täysillä ja ottaa tatuointeja… Se on ällöttävää. Ehkä vain ajattelen liikaa niitä kaikkia pahoja asioita, joita olen tehnyt nuoruudessani, Pink kertoi Closer-lehdelle.

Pink on aiemmin myöntänyt eläneensä rankan nuoruuden, sillä hän käytti huumeita jo hyvin nuorella iällä. 13-vuotiaana tatuoitu neitokainen käytti muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink on kertonut huumekoukkunsa alkaneen, kun hän kapinoi vanhempiensa avioeroa.

Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.