Mel B paljastavissa bikineissä: Mies ei pitänyt näppejään erossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, tunnetaan Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja äskettäin hän vihjasi suunnittelevansa muuttoa Pariisiin perheensä kanssa.

Mel B nähtiin viikonloppuna ruhjeita poskessaan Prahan lentokentällä, mutta nyt kasvot ovat taas kunnossa. Melanien Brown kuvattiin nimittäin eilen nauttimassa auringosta bikineissä Sydneyssä Australiassa lapsensa ja miehensä Stephen Belafonten kanssa. Mies levitti pakaroille rasvaa eikä kyennyt muutenkaan pitämään näppejään erossa vaimostaan.

Spice Girls -yhtyeen paluukiertuetta suunnitteleva Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.