Johanna Tukiaisesta rajua pilaa Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on kiinnostanut suomalaisia kovasti jo useiden vuosien ajan. Taannoin sadattuhannet katsojat kerääntyivät televisioruutujen ääreen seuraamaan kuinka Tukiainen asteli avioliittoon. Sittemmin liitto päättyi eroon.

Nyt Facebookissa leviää Johanna Tukiaisesta karu pilakuva, jossa nähdään kohujulkkiksen hautakivi. Siinä kuolinpäiväksi on merkitty kuluvan viikon maanantai 20. elokuuta. Sama kuva leviää Facebookin lisäksi parhaillaan myös useilla internetin kuvasivustoilla.

Kuva: Facebook

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuvien kera kuinka Johanna Tukiainen esiintyi Vantaalla sijaitsevassa ravintolassa yläosattomissa rinnat täysin paljaana. Glamour-tanssijan uraa jo pitkään tehneen neitokaisen keikat vetävät edelleen väkeä ravintoloihin ympäri maata.