Kimin viettelevät kuvat saavat miehet kuolaamaan – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Hän julkaisee lähes päivittäin rohkeita otoksiaan, joissa neitokainen poseeraa vähissä vaatteissa.

Tällä kertaa Kim Kardashian on saanut palstatilaa viettelevillä rantakuvillaan. Seksikäs realitytähti nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan beigen värisessä uima-asussa hiekkarannalla. Brunette poseeraa otoksessa kurveja korostavassa asennossa kiveen nojaten.

Realitytähti on parhaillaan keskellä avioeroprosessia entisen rakkaansa Kris Humphriesin kanssa. Rutkasti bikinikuvia viime päivinä julkaisseen Kimin fanit ovat lähetelleet Krisille muun muuassa viestejä, joissa he muistuttavat, kuinka jumalaisen kauniin naisen hän on menettänyt.

Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. He ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta ystävyys muuttui rakkaudeksi Kardashianin avioeron jälkeen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.