Justin Bieber hakkeroi lihaksensa Twitteriin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Poplaulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka lähettelevät Bieberille päivittäin muun muuassa kosintapyyntöjä.

Justin pitää tiiviisti yhteyttä faneihinsa sosiaalisessa mediassa viestien ja videoiden välityksellä. Nyt 18-vuotiaan teinitähden kerrotaan hakkeroituneen hyvän ystävänsä Alfredo Floresin Instagram-käyttäjätilille julkaistaakseen kuvan itsestään. Nettikuvassa Justin Bieber esittelee hauistaan hihattomassa hupparissa. Lippispäinen Bieber on kertonut treenaavansa vartaloaan muun muuassa tekemällä päivittäin punnerruksia.

Kuva: Twitter

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.