Taylor Swift rikkoo ennätyksiä – uusi single osoittautui megahitiksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt 22-vuotias Taylor Swift on tehnyt merkittävän ennätyksen, sillä hänen uutta singleään myytiin digitaalisesti viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Lisäksi se singahti suoraan Billboardin musiikkilistan ykköseksi.

Laulajatähti pitääkin parhaillaan yllä eniten singlejä viikossa myyneen naisartistin titteliä. Hänen edellään on vain räppäri Flo Rida, jonka Right Round -hittibiisi myi viikossa 636.000 kappaletta. Swiftiä ennen eniten digitaalisesti viikossa myynyt naisartisti oli poppari Kesha TiK ToK -megahitillään, Billboard-sivusto uutisoi.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.