Pink esitteli treenatun vartalonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Menestynyt muusikko paljasti äskettäin kieltäytyneensä American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään.

Nyt kuntosalilla viime aikoina rehkinyt poptähti esittelee treenattua vartaloaan nettikuvassa. Pink poseeraa otoksessa kunto-ohjaajansa Jeanette Jenkisin kanssa urheiluvaatteissa. Räväkän mimmin mainetta kantavan laulajan vatsa on kadehdittavan timmissä kunnossa.

Kuva: Twitter

– Minä ja personal trainerini Shape-lehden kuvauksissa! Numero julkaistaan marraskuussa, kuvatekstissä lukee.

Pink on elänyt rankan nuoruuden, sillä hän on kertonut joutuneensa huumekoukkuun jo 13 vuoden iässä. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink kertoi hiljattain purskahtaneensa itkuun järkytyksestä, kun hän tajusi synnytyksessä lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Poptähti pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä.