Realitytähdet yrittivät lepytellä naapureita – toisin kävi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realitysarjasta julkisuuteen ovat nousseet esimerkiksi Snooki-nimellä paremmin tunnettu Nicole Polizzi, ja JWoww, oikealta nimeltään Jennifer Farley. Snooki on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä, kun taas JWoww on luonut menestystä bisnesuralla julkaisemalla esimerkiksi oman hajuveden ja bikinimalliston.

Jersey Shoren ohella ”guidettet” nähdään myös kaksikon omassa sarjassa, simppelisti nimeltään Snooki & JWoww. Sarjassa seurataan tyttöjen elämää Jersey Cityssä sijaitsevassa entisessä palolaitoksessa. Snookin ja JWowwn bilekeskeinen elämä ei ole ollut kaikkien naapurien mieleen, ja nyt lähialueen talouksiin on jaettu lahjapusseja kiitokseksi kärsivällisyydestä.

Pussien sisältö on kuitenkin hieman hämmentänyt niiden saajia, sillä niistä on löytynyt käsinkirjoitetun kirjeen ohella Strabucks -kahvilan kahvia, kupin, karkkia ja sokerina pohjalla ongelmanratkontapelejä sisältävä kirja.

Snooki on ollut viime aikoina otsikoissa tähden rohkeista kommenteista koskien hänen raskauttaan, sillä realitytähti on esimerkiksi kutsunut vauvaansa ”kiimaiseksi, pervoksi pienenksi otukseksi”, ja pohtinut sitä, tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. JWoww puolestaan sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin.