Tältä Nälkäpeli-elokuvan rehellinen traileri näyttäisi – katso hulvaton video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli, eli The Hunger Games, nousi maaliskuussa pidetyn avausviikonloppunsa aikana Suomen ja Yhdysvaltojen lisäksi ykköseksi kaikilla suurilla markkinoilla ympäri maailman. Elokuva on tuottanut tähän asti jo huimat 684 miljoonaa dollaria.

Nyt verkossa on julkaistu parodia Nälkäpeli-elokuvasta trailerin merkeissä. Screenjunkies-sivusto kutsuu tekemäänsä videopätkää rehelliseksi traileriksi. Nälkäpelin kerrotaan muun muuassa olevan huonosti ohjattu elokuva, jossa ei nähdä ”homoseksuaaleja vampyyrejä”.

Trailerissa pilkataan muun muuassa elokuvan kuvausta, roolihahmojen aitoutta ja erikoisefektejä. Traileriääni kuvailee juonta naurettavaksi, ja naispääosan esittäjän Jennifer Lawrencen kasvoja typerän näköisiksi. Lisäksi trailerissa kerrotaan, ettei näyttelijöiden Jennifer Lawrencen ja Josh Hutchersonin välinen kemia toimi.