Supertähti kuokkavieraana hääjuhlissa – presidenttisuku suivaantui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt 22-vuotias Taylor Swift on aiheuttanut mielipahaa Kennedyn presidenttiperheelle ja heidän sukulaisilleen. Kantritähden poikaystävä Conor Kennedy nimittäin vei kultansa sukulaisensa häihin, vaikka Swift ei ollut saanut kutsua. Tuoreen aviparin ystävät paljastivat, että Swiftin läsnäolo aiheutti häihin oudon ja kiusallisen tunnelman.

– Se oli todella outoa. Hääpari ei oikein voinut tehdä mitään sen eteen. Heidän mielestään olisi ollut todella vaikeaa pyytää Tayloria poistumaan häistä, lähde kertoi People-lehdelle.

Laulajatar on seurustellut 18-vuotiaan Conor Kennedyn kanssa jo parin kuukauden ajan. Paparazzit ovatkin ikuistaneet pariskunnan usein suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä. Taylor Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa John Mayerin, Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin ja Cory Monteithin kanssa.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.