Tom Cruisen American Express ei käynyt ravintolassa – laskusta ongelma

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime viikkoina otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Tom Cruisen on kerrottu purkaavan sydänsurunsa työntekoon.

Nyt 50-vuotiaan tähtinäyttelijän uutisoidaan yllättäneen erään pienen ravintolan työntekijät Britannian Hertfordshiressä. Tom Cruise kertoi Veer Dhara -ruokapaikan johtajalle tulleensa ruokailemaan ystäviensä kanssa, koska hänelle oli suositeltu kyseistä ravintolaa.

Miljonääri joutui kuitenkin noloon tilanteeseen, kun tarjoilija toi seurueelle laskun. Ravintola ei nimittäin hyväksynyt Tom Cruisen American Express -korttia, eikä näyttelijällä ollut kuin Yhdysvaltojen dollareita. Onneksi eräs ruokapaikassa ollut nainen tuli hätiin, ja suostui vaihtamaan rahaa seurueen kanssa.

– Olimme todella shokissa, kun Tom Cruise käveli ovesta sisään. 290 euron laskussa tuli kuitenkin ongelmia. Jos he eivät olisi pystyneet maksamaan, niin olisimme tarjonneet ne, ravintolan omistaja Darshit Hora kertoi Evening Standard -lehdelle.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.