Katsojaluvut romahtivat – Big Brotherin tuotanto teki hätäratkaisun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Big Brother -kilpailu alkaa jälleen pian, mutta Britanniassa on jo jonkin aikaa seurattu julkkisten Big Brotheria. Nyt sikäläinen tuotanto on joutunut tekemään hätäratkaisun, kun katsojaluvut romahtivat yllättäen.

Julkkiskauden tähdeksi on Britanniassa noussut 27-vuotias Jasmine Lennart, joka kuitenkin äänestettiin ulos talosta ensimmäisenä viime viikon keskiviikkona. Ohjelman katsojamäärä romahti välittömästi häädön jälkeen, ja tuotanto joutui siksi palauttamaan Lennartin takaisin taloon jo viikonloppuna.

Lennartin kanssa taloon asteli myös hänen äitinsä, sillä heidän on määrä suorittaa salatehtävä. Tyttären täytyy vakuuttaa muille asukkaille, että äiti on selvännäkijä, jolla on yliluonnollisia voimia.

– Kaikki vitoskanavalla ovat erittäin vaikuttuneita hänestä. Katsojaluvut romahtivat hänen lähdettyään, joten hänet passitettiin takaisin taloon äitinsä Marilyn Galsworthyn, entisen Bond-tytön, kanssa, Daily Mail -lehdelle kommentoitiin yllätyskäännettä.