Kuolleen peuran ja hevosen raiskannut kävi poliisin kimppuun

Ohhoh! · Stara.fi

Rikollisten maailmasta löytyy aika ajoin tapauksia, joita ei voi kovin helposti selittää. Nyt Yhdysvalloissa on jäänyt poliisin haaviin myymälävaras, jonka taustalta löytyi merkillisiä tekoja. Hän on nimittäin viehtynyt seksiin kuolleiden eläinten kanssa.

25-vuotias nuori mies jäi kiinni myymälävarkaudesta Hermantownin Walmart-kaupassa, jossa mies hyökkäsi häntä noutamaan tulleen naispoliisin kimppuun. Miehen hallusta löytyi varastettuja matkapuhelimia ja muuta varastettua omaisuutta, Mirror-lehti uutisoi. Nyt mies odottaa oikeudenkäyntiä vapaana 20.000 dollarin takuita vastaan.

Nyt mies saa syytteen sekä myymälävarkaudesta että pahoinpitelystä, mutta vuonna 2006 hänet tuomittiin seksin harrastamisesta kuolleen peuran kanssa.  Hån oli ollut pyöräilemäsä huomatessaan peuran ojassa ja päätti raiskata ruhon. Vuotta aiemmin hän ampui kuoliaaksi hevosen, jotta voisi olla myös sen kanssa sukupuoliyhteydessä.