Big Brother -asukkaat ihmetyttävät: ”Missä kaikki nuoret ovat?”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkoi hetki sitten, kun taloon saapuivat ensimmäiset asukkaat. Ensimmäisenä sisään marssi neljä naista, joiden keski-ikä oli huomattavasti enemmän kuin etukäteen ilmoitettu 27 vuotta.

Ensimmäiset asukkaat saivatkin aikaan hämmennystä nettikatsojien keskuudessa, sillä sekä ohjelman nettilähetyksen yhteydessä että keskustelupalstoilla ihmetellään parhaillaan missä kaikki talon nuoret asukkaat ovat.

Ensimmäiset asukkaat olivat nimittäin 46-vuotias BB-Teija, 42-vuotias BB-Irina, 38-vuotias BB-Ira ja 31-vuotias BB-Anne. Viidentenä taloon asteli lisäksi 26-vuotias BB-Katrina, joka ei keski-ikää kovinkaan merkittävästi laskenut. Näiden ”vanhusten” lisäksi taloon odotetaan nyt kuumeisesti sekä nuoria asukkaita että myös miehiä. Kaikki viisi tähän mennessä saapunutta asukasta ovat nimittäin naisia.

– Nyt uskotellaan, että sieltä tulee sit yhdeksän poikaa tänne, asukkaatkin ihmettelivät.