Big Brotherissa heti salatehtävä – BB-Milla on Seiskan toimittaja

Big Brother · Stara.fi

Hetki sitten alkanut uusi Big Brother -tuotantokausi lähti heti käyntiin salatehtävällä, sillä sisään juuri astellut 25-vuotias helsinkiläinen sinkkukaunotar BB-Milla on todellisuudessa viihdelehden toimittaja, joka on soluttautunut taloon. Hän ei siis saa paljastaa muille asukkaille todellista henkilöllisyyttään tai ammattiaan.

– Tuntuu tietysti jännittävältä mennä taloon, koska on vaikea arvioida miten siellä käyttäydyn ja miten tulen toimeen toisten kanssa. Perusluonteeni on kuitenkin iloinen ja positiivinen, joten uskon kaiken menevän hyvin, Milla kommentoi ennen taloon astelemistaan.

– Kokemuksena Big Brother on varmasti ainutkertainen ja antaa uutta perspektiiviä nykyiseen työhöni Seiskan toimittajana. Olen seurannut työni puolesta Big Brotheria tiiviisti kolme vuotta, mutta minulla ei ole aavistustakaan millaista BB-talossa on olla. Odotukset romuttuvat varmasti, Milla lisäsi.