True Blood -kaunottarella näyttävä kaula-aukko fanibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Camilla Luddington on monille suomalaisille vielä tuntematon tähti, vaikka hän on tehnyt jo viiden vuoden uran Hollywoodissa. Useissa televisiosarjoissa esiintynyt Camilla odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan.

Nyt Camilla Luddington on kuvattu Las Vegasissa Chateau-yökerhossa järjestetyssä fanitapaamisessa. Ainakin miespuoliset fanit lienevät olleet tyytyväisiä näkemäänsä, sillä Camilla oli pukeutunut heitä varten varsin paljastavalla kaula-aukolla varustettuun cocktail-mekkoon.

Englantilaissyntyinen Camilla Luddington aloitti näyttelijäuransa televisiosta vuonna 2007, mutta teki parin ensimmäisen vuoden ajan vain minirooleja taustalla. Vuonna 2010 hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolin televisiosarjassa The Forgotten ja sittemmin hänet on nähty muiden muassa sarjoissa CSI, Päivien viemää, Californication ja nyt sarjassa True Blood.