Seksikäs Jessica Alba ase kädessä – julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti on ahkera sosiaalisen median käyttäjä, ja hän pitää yhteyttä faneihinsa muun muuassa Twitter-palvelussa.

Nyt Jessica Alba on aloittanut treenaamisen uutta Sin City –elokuvaa varten. Nancy Callahanin roolia näyttelevä kaunotar on harjoitellut muun muuassa ampumista. Näyttelijätär julkaisi viikonloppuna verkossa kuvan, jossa hän poseeraa ase käsissään. Korvasuojiin sonnustautuneen Alban mukaan harjoittelu elokuvaa varten on hauskaa.

– Aikamoista aamutoimintaa. Elokuvaan harjoittelu on aika hauskaa, Jessica Alba kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessica Alban Twitter-blogia seuraa yli 3,5 miljoonaa fania. Näyttelijätär julkaisee paljon kuvia yksityiselämästään ja perheenjäsenistään muun muuassa arkipuuhissa. Tähden aviomies Cash Warren piikitteli äskettäin vaimoaan julkisesti, kun hän kertoi elämänsä kuluvan vain ehostautumiseen panostavan Jessica Alban odottamiseen.