Kimin muhkea peppukuva leviää netissä: ”Takamukseni on liian iso”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian on noussut viime vuosien aikana miljoonien miesten päiväunien kohteeksi muun muuassa muodokkailla kurveillaan ja kotipornovideollaan. Neitokainen kertoi taannoin kärsivänsä itsetunto-ongelmista, koska hän haluaisi olla yhtä laiha kuin supermallit.

Nyt Kim Kardashian on julkaissut verkossa kuvan, jonka tekstissä hän valittelee takamuksensa valtavaa kokoa. Farkkupöksyisen julkkiskaunottaren mukaan hänen peppunsa näyttää kyseisissä housuissa aivan liian isolta. Kimin muhkea takapuoli äänestettiin taannoin viihdemaailman parhaimmaksi.

Kuva: Splash

– Peppuni näyttää aivan liian isolta näissä farkuissa, Kim Kardashian kirjoitti Twitterissä.

Rikkaat Kardashianit –hittisarjaa tähdittävä Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen erosi taannoin koripalloilija Kris Humphriesista vain 72 päivää kestäneen avioliiton jälkeen. Entinen pariskunta on nykyään riidoissa, koska Kris Humphries on väittänyt televisiossa seuratun suhteen olleen ”täysin suunniteltu”. Kim Kardashian alkoi seurustelemaan muutama kuukausi sitten räppäri Kanye Westin kanssa.