Lady Gaga levyttää täysin alastomana – erikoinen syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien poptähtien joukkoon lukeutuva Lady Gaga esiintyy tänään Suomessa Hartwall-areenalla. Laulajan Born This Way Ball –kiertue on aiheuttanut kohua ympäri maailman Lady Gagan rohkean lavaesiintymisen takia. Hän joutui äskettäin peruuttamaan keikkansa Indonesiassa, koska hän sai rajuja uhkauksia konservatiivisilta muslimeilta.

Nyt irstaista asuistaan tunnettu Lady Gaga on noussut otsikoihin nakuilunsa vuoksi. Poptähden nimittäin kerrotaan levyttävän musiikkiaan täysin alastomana. Bruneteksi hiljattain hiuksensa värjännyt neitokainen haluaa laulaa ilman rihman kiertämää, koska hänen äänensä kuulostaa hyvältä eevanpuvussa.

– Lady Gaga on todellakin sisäistänyt idean nakulevyttämisestä. Hän levyttää täysin alastomana, koska hänen äänensä kuulostaa silloin hyvältä, lähde kertoi The Sun –lehdelle.

Poptähti julkaisi aiemmin tässä kuussa Fame-merkkisen hajuvetensä, jonka ainesosina on käytetty Lady Gagan omia ruumiinnesteitä. Laulajan mukaan hajuvesi tuoksuu ”kalliille huoralle” sekä ”verelle, hielle ja spermalle”.

Lady Gagasta tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Hänen taakseen jäi myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatähti Katy Perry.