Olivia Wilde kuumana stripparina uutuuskomediassa – katso traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Olivia Wilde nähdään tulevassa Butter-komediassa, jossa tähti näyttelee stripparia. Elokuvan tuore traileri tarjoileekin silmänruokaa kaunottaren poseeratessa vähissä vaatteissa striptease-baarin lavalla. Wilden ohella elokuvassa nähdään myös esimerkiksi Jennifer Garner ja Hugh Jackman.

Kuva: YouTube

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.