Poliisi teloi metalliyhtyeen basistin kanveesiin Helsingin keskustassa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistit pyrkivät usein tekemään musiikkivideoita, jotka ovat mahdollisimman shokeeraavia ja siksi noteerataan mahdollisimman laajasti. Nyt Helsingin ydinkeskustassa erään yhtyeen kuvauksissa on sattunut yllätyskäänne, kun viranomaiset luulivat lavastettua tilannetta todelliseksi.

Kyseessä oli metalliyhtye Attempted Life -yhtyeen Icy Icers -kappaleen musiikkivideon kuvaukset, joissa yhtyeen jäsenet esittävät varastavansa mummolta laukun Helsingin ydinkeskustassa. Sattumalta paikalle ilmestyi kuitenkin poliisipartio, joka huomasi tilanteen ja toimi asianmukaisella tavalla.

Kuva: YouTube

Poliisit eivät nimittäin tienneet, että kyseessä oli lavastus, joten he ottivat varkaat kiinni. Ensitöikseen toinen poliiseista pysäytti yhtyeen basistin potkaisemalla tältä jalat alta. Kontaus tallentui kameralle, ja nyt se on mukana myös yhtyeen tuoreella musiikkivideolla.

Kuva: YouTube