Prinssi Harryn nakukohu jatkuu: Neuvottiin poistamaan salainen Facebook-tilinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian vauhdikas prinssi Harry on ollut viime päivät uransa kovimmassa kurimuksessa, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, joka huomattiin äskettäin jopa aikuisviihdealalla.

Kuvien aiheuttama kohu lienee nolostuttanut 27-vuotiasta prinssiäkin, sillä Harry on nyt poistanut oman Facebook-tilinsä. Kuningasperheen punapää oli kyseisellä sivustolla Spike Wells -salanimellä. Hän kuitenkin poisti itsensä palvelusta saatuaan hyvää tarkoittavia ohjeita yksityiseltä sihteeriltään, Jamie Lowther-Pinkertonilta.

Daily Mail -sivuston mukaan Buckinghamin palatsi huolehtii julkisuuteen levinneistä otoksista. Kuningashuone pitääkin sosiaalista mediaa vaaratekijänä, koska sitä kautta monet yksityisotokset voisivat päästä julkisuuteen. Harryn lähimmät ystävät poistivat myös Facebook-tilejään sivustolta sen jälkeen, kun olivat julkaisseet siellä yhteiskuvia prinssin kanssa.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin Harryn huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.