Russel Brandin väitettiin kuolleen: ”Voi pahus!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen koomikko-näyttelijä Russell Brand avioitui poplaulaja Katy Perryn kanssa vuonna 2010 Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin liitto päätyi kuitenkin jo viime vuoden puolella eroon.

Internetissä liikkui lauantaina huhuja, joiden mukaan 37-vuotias tähti olisi kuollut Sveitsin Alpeilla. Russell Brand kuitenkin kiisti nopeasti huhut Twitterissä, ja tyylilleen sopivasti hän heitti aiheesta vitsiä.

– Voi pahus. Parempi peruuttaa maito, tähti twiittasi viitaten englantilaiseen tapaan tilata maitomies toimittamaan maidot suoraan kotiovelle.

Huijausuutisen mukaan Russell Brand kuoli lumilautailuonnettomuudessa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun samanlaiset huhut leviävät internetissä, sillä hieman yli kuukausi Brad Pittin väitettiin kuolleen juuri samalla tavalla.

Jäljet johtavat Global Associated News -pilailusivustolle, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tekaista aidoilta uutissivustoilta näyttäviä julkkisten kuolinilmoituksia. Russell Brand esiintyy parhaillaan valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. Koomikko-näyttelijä tuomittiin taannoin 20 tunniksi yhdyskuntapalveluun hänen heitettyään paparazzia kännykällä.