Räppäri sai lasten huoltajuuden: ”Rahalla voi ostaa monia asioita”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen poptähti Usher asetti äskettäin jäihin riitaisan huoltajuuskiistansa ex-vaimonsa Tameka Fosterin kanssa, koska hänen poikapuolensa kuoli vesiskootterionnettomuudessa. Fosterin 11-vuotias lapsi Kyle Glover irrotettiin hengityskoneista, koska perheellä ei ollut varaa sairaalamaksuihin eikä Usher suostunut niitä maksamaan.

Nyt Usher ja Tameka Foster ovat saaneet päätöksen pitkään oikeustaistoonsa. Atlantan tuomioistuin määräsi entisen pariskunnan kaksospoikien yksinhuoltajuuden poptähdelle. Foster oli hyvin pettynyt oikeuden tekemään päätökseen ja hän purkikin turhautumistaan Twitter-blogissaan. Hän muun muuassa vihjaili Usherin saaneen yksinhuoltajuuden pelkkien rahojensa vuoksi.

– Rahalla voi ostaa monia asioita. Loppujen lopuksi hyvyys ja rehellisyys voittaa aina. Minun on uskottava siihen. Pysyn lujana, Tameka Foster kirjoitti Twitterissä oikeuden päätöksen jälkeen.

Foster vetosi taannoin oikeudessa muun muuassa siihen, ettei Usher ole hyvä isä kiireisen työaikataulunsa takia. Usher puolestaan kertoi entisen vaimonsa olevan huono äiti, joka ei ole luonut vahvoja siteitä lastensa kanssa. Huoltajuuskiistan aikana selvisi, että Usher petti taannoin vaimoaan hänen morsiusneitonsa kanssa.

Kyle Gloverin kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui heinäkuussa Lanier-järvellä Atlantassa, kun vesiskootteri törmäsi poikaan ja hänen 15-vuotiaaseen naispuoliseen ystäväänsä. Huhujen mukaan vesiskootteria ajoi 38-vuotias Jeffrey S. Hubbard, joka on Usherin perheystävä. Vesiskootterin kerrotaan osuneen Kyle Gloveria päähän, minkä jälkeen hänet todettiin aivokuolleeksi.