BB-naiset määrättiin palvelemaan miehiä – miehet vapautettiin kotitöistä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tilanne muuttui hetki sitten, kun talon naisvalta alkoi näkyä konkreettisesti talon toiminnassa. Isoveli nimittäin ilmoitti asukkaille, että miehet eivät saa jatkossa osallistua lainkaan talon kotitöihin, kuten siivoamiseen tai ruoanlaittoon.

– Talossa on poikkeuksellisen paljon naisia. Big Brother on huolestunut miesasukkaiden hyvinvoinnista. Taatakseen miesten hyvinvoinnin talossa Big Brother on päätänyt pelastaa miehet talon rasitteilta. Miehet saavat vapautuksen talon arkisista tehtävistä, BB-Tomi luki ohjeistusta.

– Miehet eivät saa osallistua milläään tavalla ruoan valmistukseen tai tarjoiluun. Ruoka on tarjoiltava miehille pöytään omille lautasilleen. Miehet eivät saa osallistua pöydän kattamiseen, tarjoiluun tai siivoamiseen. Naisten on pestävä miesten pyykit. Miehet eivät saa siivota.

Naiset kuuntelivat ohjeistusta tyrmistyneenä ja pyörittelivät päätään. Iida kuitenkin yritti piristää hieman tunnelmaa.

– Ehkä me selvitään, kun meitä on täällä näin paljon. Muutama on vaan poissa pelistä. Ei masennuta tästä, BB-Iida totesi.