Kim Kardashian toivotti hyvää yötä – esitteli samalla rintansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on noussut viime vuosien aikana miljoonien miesten päiväunien kohteeksi muun muuassa muodokkailla kurveillaan ja kotipornovideollaan. Neitokainen kertoi taannoin kärsivänsä itsetunto-ongelmista, koska hän haluaisi olla yhtä laiha kuin supermallit.

Nyt uhkea kaunotar on ilahduttanut Twitter-seuraajiaan paljastavalla hyvänyöntoivotuksella. Kim julkaisi nimittäin palvelussa itsestään otoksen, jossa tähti poseeraa ihonvärisissä rintaliiveissä ja helmikaulanauhassa. 31-vuotias kurvitar on aiemminkin esiintynyt kuvissa, jotka tuovat esille hänen muhkeat rintansa.

– Hyvää yötä, kirjoitti Kim Kardashian Twitter-blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit –hittisarjaa tähdittävä Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen erosi taannoin koripalloilija Kris Humphriesista vain 72 päivää kestäneen avioliiton jälkeen. Entinen pariskunta on nykyään riidoissa, koska Kris Humphries on väittänyt televisiossa seuratun suhteen olleen ”täysin suunniteltu”. Kim Kardashian alkoi seurustelemaan muutama kuukausi sitten räppäri Kanye Westin kanssa.