Poikabänditähti ökyilee: Katso miten huikea synttärikakku

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi yhtyeen jäsenistä on juuri 19 vuotta täyttänyt Liam Payne, joka on faniensa epäonneksi onnellisesti parisuhteessa.

Nyt Englannin Wolverhamptonista kotoisin oleva Liam Payne on juhlistanut syntymäpäiviään näyttävin menoin. Teinitähti vietti viikonloppuna juhlapäiväänsä ystäviensä kanssa lontoolaisessa yökerhossa Funky Buddhassa.

Kuva: Twitter

Popparin syntymäpäivien herkullisin ja näyttävin hetki koettiin, kun Liam Paynen tyttöystävä Danielle Peazer paljasti juhlaväelle synttärikakun. Leipomosta tilatun näyttävän kakun teemana oli nimittäin Batman.

– En voi uskoa, että Danielle järjesti minulle yllätysbileet. Upea päivä. Kiitos The Cake Storelle uskomattomasta kakusta! Liam Payne kirjoitti Twitterissä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Heidän uuden singlensä nimi on Live While We’re Young.