Naisten päiväuni väittää: ”Ulkonäkö ei ole naissuosioni syy”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi vuonna 2004 tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Sittemmin suosikkinäyttelijäksi noussut Gosling on ollut saanut kehuja suorituksistaan elokuvissa, kuten Blue Valentine ja Drive.

31-vuotias Gosling nauttii suurta suosiota etenkin naisten keskuudessa. Nyt tähti kuitenkin väittää The Sun -lehden haastattelussa, että suosion syynä ei ole hänen ulkomuotonsa ja vatsalihaksensa, vaan se, että hän on hyvä kuuntelemaan naisia.

– Jos naiset tuntevat minuun vetovoimaa, se johtuu varmaan siitä että kuuntelen heitä enemmän kuin monet muut miehet ja arvostan heidän mielipiteitään ja tunteitaan. Kasvoin perheessä, jossa oli vahvoja naisia ja voin kiittää heitä siitä että ymmärrän naisia, tähti kertoo.

Nöyrä Gosling väitti myös, ettei pidä itseään erityisen hyvännäköisenä. Tämä siitäkin huolimatta, että esimkerkiksi viime marraskuussa näyttelijän fanit järjestivät mielenosoituksen People-lehden toimituksen edessä kun lehti ei antanut hänelle maailman seksikkäimmän miehen titteliä.

Ryan Thomas Gosling oli mukana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa, josta kuuluisuuteen ponnahtivat myös muun muuassa Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake. Näyttelijä nähdään valkokankailla seuraavaksi The Place Beyond the Pines -elokuvassa. Gosling on nähty käsikkäin useiden Hollywoodin naiskaunottarien, kuten Rachel McAdamsin, Kat Denningsin ja Olivia Wilden kanssa, mutta tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa.