Gemman bikinivartaloa kelpaa kuolata – vai mitä mieltä olet tästä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Gemma Atkinson on viime aikoina nähty monia kertoja varsin rohkeissa kuvissa. 27-vuotias Atkinson tuli tunnetuksi Lisa Hunterin roolistaan suositussa Hollyoaks-saippuasarjassa ja myöhemmin sen spin-off-sarjassa.

Airborne ja How to Stop Being Loser -elokuvissakin nähty kaunotar on lomaillut viime aikoina Karibialla. Gemma vietti lemmenlomaa Aruban saarella deittikumppaninsa Liam Richardsin kanssa. Kurvikas neito ei muotojaan piilotellut, vaan esitteli romanttisten syleilyjen lomassa myös timmiä bikinikroppaansa.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.