Suomalainen DJ-kollektiivi Heavyweight julkaisee singlen maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-kollektiivi Heavyweight on solminut lisenssisopimuksen Come Alive -singlen maailmanlaajuisesta julkaisusta. Single julkaistaan hollantilaisen Be Yourself Musicin kautta 22. lokakuuta Beatportissa ja 5. marraskuuta kaikkialla muualla.

Suomessa Come Alive ilmestyi kesäkuussa. Come Aliven lisäksi myös toinen aikaisemmin julkaisematon Heavyweight kappale Butterknife julkaistaan syyskuussa brittiläisen Bass=Win -levymerkin kautta. Heavyweight on DJ Rascalista, DJ Mista S:stä, Lovetonesta ja Leo Lotsalessista koostuva ryhmä, josta povataan seuraavaa Suomen musiikkiviennin kiintotähteä.

Heavyweight esiintyy seuraavasti:

3.11 Oulu, Teatria

5.10 Mikkeli, Vaakuna

6.10 Hämeenlinna, Vaakuna Areena

13.10 Lahti, Tivoli

20.10 International Waters Cruise

21.12 Tampere, Tivoli