Neljävuotias juotettiin känniin baarissa – poliisit pidättivät äidin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi tapauksia, joissa vanhemmat ovat jääneet kiinni alkoholin tarjoamisesta pienille lapsilleen julkisella paikalla. Nyt eräs amerikkalainen perheenäiti on päätynyt uutisotsikoihin välinpitämättömien toimiensa takia.

Etelä-Carolinassa asuva Gretchen Lynn Kinnear pantiin viikonloppuna käsirautoihin eräässä irkkupubissa. Päihdehuuruista iltaa McHale’s-baarissa viettänyt perheenäiti nimittäin juotti neljävuotiaalle pojalleen olutta.

Silminnäkijöiden mukaan 44-vuotias nainen antoi pienelle pojalle useita shottilasillisia humalluttavaa mallasjuomaa. Tarjoilija pyysi naista lopettamaan, mutta äiti ei kuunnellut kehotusta. Sen sijaan hän jatkoi lapsensa humalaan juottamista.

Poliisit hälytettiin paikalle ja Grethen Lynn Kinnear kuljetettiin putkaan. Poliisilaitokselle viety poikalapsi kertoi kuulusteluissa äitinsä tarjonneen hänelle ”teetä” kyseisessä pubissa. Pikkupojan mukaan äidin antama tee maistui pahalta ja sai aikaan huimaavan olon. Lapsi kertoi myös, että juoma sai hänet nauramaan.

Äidin kasvatusmenetelmät osoittautuivat vieläkin kauhistuttavimmiksi, kun poika kertoi saavansa kyseistä juomaa myös kotioloissa. Nainen myönsi kuulusteluissa, että hän tarjoaa nuorelle lapselleen kahdesti viikossa vähän viiniä. Lastensuojeluviranomaiset sijoittivat pojan uuteen kotiin perheen lähipiiristä, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.