22-vuotias Taylor Swift menossa naimisiin? ”Ei tulisi yllätyksenä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt epäonnisista seurustelusuhteistaan lukuisia biisejä kirjoittanut Taylor Swift on onnensa kukkuloilla. Hän on seurustellut kolmen kuukauden ajan presidenttiperheen 18-vuotiaan Conor Kennedyn kanssa. Kantritähden kerrotaan olevan niin rakastunut poikaystäväänsä, ettei naimisiinmeno tulisi yllätyksenä pariskunnan läheisille.

– Heidän suhteensa muuttui vakavaksi nopealla vauhdilla, joten häät eivät tulisi Kennedyille yllätyksenä. He ovat erottamattomat ja lääppivät toisiaan koko ajan, lähde paljasti New York Post -lehdelle.

Laulajattaren kerrotaan ikävöineen aiemmin tässä kuussa rakastaan, kun he olivat muutaman päivän erossa. Niinpä neitokainen päätti lennättää Conorin yksityislentokoneellaan kotikaupunkiinsa Nashvilleen. Ystävien mukaan Taylor Swift on äärimmäisen rakastunut nuoreen poikaystäväänsä.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.