Jennie Garth laihtui huimasti – syynä avioero

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin suosituimpiin kaunottariin 90-luvulla lukeutunut näyttelijä Jennie Garth nousi kansainväliseksi tähdeksi esiintyessään supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa, jota tehtiin vuosina 1990 – 2000. Kaunottaresta muodostui yksi teinipoikien suosituimmista päiväunista.

Nyt 40-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan saaneen rutkasti itseluottamusta avioeronsa jälkeen. Jennie Garth on nimittäin laihtunut entisiin mittoihinsa tuskaisen avioeron myötä ja saanut siten kohotettua itsevarmuuttaan. Lähteen mukaan Garth päätti tehdä elämäntapamuutoksen, kun hänen 17 vuoden yhteiselo näyttelijä Peter Facinellin kanssa päättyi aiemmin tänä vuonna.

Kuva: Splash

– Hän on onnellisempi kuin koskaan ja näyttää aivan 90-luvun Jennieltä! Hän pitää itsestään todella hyvää huolta, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Näyttelijättären kerrotaan laihtuneen lähes kymmenen kiloa viiden kuukauden aikana. Hänen on huhuttu deittailevan televisiotähti Antonio Ballatoren kanssa, sillä kaksikko bongattiin taannoin treffeillä Las Vegasissa. Jennie Garth ei ole kommentoinut suhdehuhuja.

Hittisarja teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa. Aiemmin Garth oli naimisissa Peter Facinellin kanssa, mutta liitto päättyi katkeraan avioeroon.