Jessica Alban muodonmuutos yllätti: ”Hyvästi ruskeat hiukset”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa.

Nyt 31-vuotias Jessica Alba on muuttanut hiusväriään, sillä tummahiuksisena pitkään viihtynyt näyttelijätär on värjännyt kutrinsa blondeiksi. Muodonmuutos on tehty Sin City 2: A Dame to Kill For -elokuvaan, jossa hän näyttelee Nancy Callahan -roolihahmoa.

– Hyvästi ruskeat hiukset, Jessica Alba kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.