Yllätysvierailija Miehen puolikkaat -sarjaan: ”Vaikuttaa hyvältä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan ja pikakihloillaan. Hänet nähdään parhaillaan valkokankailla LOL-elokuvassa.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus on tehnyt huikean työsopimuksen Miehen puolikkaat -hittisarjan tuottajien kanssa. Teinitähti tulee nimittäin esiintymään kyseisen sarjan yhdeksännellä tuotantokaudella kahden jakson verran.

Poppari tulee näyttelemään jaksoissa Missi-roolihahmoa, joka on Ashton Kutcherin esittämän Waldenin perheystävä. Malibuun lomailemaan tullut Missi ihastuu saman katon alla majailevaan Jake-roolihahmoon (Angus T. Jones). Jones odottaa jo innolla kuvauksia Cyruksen kanssa.

– Minulle ei ole juurikaan kerrottu mitä sarjassa tulee tapahtumaan, mutta Miley Cyrus -juttu vaikuttaa hyvältä. Olen tavannut hänet muutaman kerran, joten kuvaaminen yhdessä on varmasti hauska kokemus, Angus T. Jones kertoi lehdistötilaisuudessa E! Online -sivuston mukaan.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.