Näin sikarikkaat teinit ökyilevät – kuvat aiheuttavat kateutta: ”Tekisi mieli lyödä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet pitävät raha-asiansa henkilökohtaisina, kun taas jotkut esittelevät massiivista omaisuuttaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Nyt eräiden nuorten paheksuntaa aiheuttava villitys on noussut otsikoihin.

TMZ-viihdesivusto on julkaissut verkossa videon, jossa he kertovat rikkaiden teinien Instagram-villityksestä. Nettivideolla kerrotaan, kuinka vanhempiensa rahoilla kylpevät nuoret julkaisevat kuvapalvelussa otoksia, joissa he esittelevät rahakasta arkeaan.

Lisäksi TMZ naureskelee nuorten risuaita-sanoille, eli hashtageille, joita käytetään muun muuassa Twitter-palvelussa. Eräs teini on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa sinisen pienlentokoneen edessä. Kuvatekstiin poika on kirjoittanut lentokoneen olevan hänen uusi lelunsa. Lisäksi hän ylpeilee hashtagillä olevansa hyvin vauras.

Kuvissa nähdään myös erään nuorukaisen julkaisema kuva hänen laskukuitistaan. Nuorukainen törsäsi nimittäin huimat 107.524 euroa alkoholijuomiin ja ruokiin ravintolassa. Rikkaiden teinien julkaisemia kuvia voi katsoa lisää tästä.

– Tekisi niin paljon mieli lyödä turpiin näitä teinejä, eräs toimittaja kommentoi nettivideolla.