Tässäkö vuoden seksikkäin hääpuku?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on noussut viime vuosien aikana miljoonien miesten päiväunien kohteeksi muun muuassa muodokkailla kurveillaan ja kotipornovideollaan. Neitokainen kertoi taannoin kärsivänsä itsetunto-ongelmista, koska hän haluaisi olla yhtä laiha kuin supermallit.

Nyt räppäri Kanye Westin kanssa seurusteleva tähti on lyönyt pökkyä pesään pariskunnan ympärillä velloville häähuhuille. Aiemmin kurvitar väitti, ettei hänellä ole kiire juosta alttarille uuden poikaystävänsä kanssa. Hänen uusin kuvansa puhuu kuitenkin muunlaista kieltä.

Kim poseeraa Twitter-palvelussa julkaisemassaan kuvassa valkoisessa hääleningissä, joka paljastaa antoisan kaistaleen kaunottaren selkää. Otos todistaa, että julkkisneidosta sukeutuu tarvittaessa hetkessä ”seksikäs morsian”. Kardashianin perheen sulotar kutsui sessiotaan ”myöhäisillan vaatesovitukseksi”.

Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit –hittisarjaa tähdittävä Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen erosi taannoin koripalloilija Kris Humphriesista vain 72 päivää kestäneen avioliiton jälkeen. Entinen pariskunta on nykyään riidoissa, koska Kris Humphries on väittänyt televisiossa seuratun suhteen olleen ”täysin suunniteltu”. Kim Kardashian alkoi seurustelemaan muutama kuukausi sitten räppäri Kanye Westin kanssa.